Achter de schermen

Luuk Stabel

Eigenaar

Hardware, software, upgrades, installaties, hulp & advies


luuk@asldevice.nl
(013) 880 30 54

Floris Verdonschot

Eigenaar

Marketing, administratie, in- verkoop,
hulp & advies

floris@asldevice.nl
(013) 880 30 54

Over ons

Welkom bij ASLDevice. 

 Wij zijn jouw partner in alles wat te maken heeft met refurbished computers. ASLDevice staat voor A Second Life Device en wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Of je nu opzoek bent naar refurbished hardware, accessoires of een gehele laptop, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 Ook wanneer je merkt dat jouw laptop of pc minder snel werkt dan voorheen, dan kunnen wij ook uitkomst bieden op het gebied software-installaties of upgrades van je device. Wij zogen ervoor dat jij weer snel en efficiënt kan werken!


Apple, Windows & accessoires

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Wij helpen u graag!

Software installaties, upgrades & Microsoft Office

Hoe gaan wij te werk?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de stijl van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet alles. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Check

Elk device wordt op meerdere punten gecontroleerd. 

vervanging van onderdelen

Mocht het nodig zijn, dan worden (bijna) defecte onderdelen vervangen en opnieuw gecontroleerd. 

Installeren

Oude data wordt 100% verwijderd en de nieuwste software wordt geïnstalleerd.

Schoonmaak en verpakken

Na een uitgebreide inwendige en uitwendige schoonmaak wordt het device zorgvuldig verpakt.

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished hardware?

Tweedehands hardware wordt in dezelfde staat verkocht aan de nieuwe eigenaar. Deze kan defect zijn, verouderde software of zelfs nog data van de vorige eigenaar bevatten en biedt geen garanties. Refurbished hardware daarentegen wordt grondig gecontroleerd, indien nog worden onderdelen vervangen en het device wordt volledig gereviseerd. Bij ASLDevice krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Refurbished hardware is daarom betrouwbaarder dan tweedehands.

Waar komen refurbished apparaten vandaan?

De producten die door ASLDevice worden aangeboden, komen vooral uit het bedrijfsleven. Daar wordt hardware vaak vroegtijdig vervangen. Het voordeel wat hierbij komt kijken is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur met de beste kwaliteit. ASLDevice geeft deze gebruikte producten een tweede leven. Door ze uitgebreid te controleren en waar nodig onderdelen te vervangen, krijgen ze weer de levensduur en technische kwaliteit van nieuw. Daarom vindt je bij ASLDevice alleen producten van hoge kwaliteit.